Sensaatiomaista kautta pelaava Napoli johtaa Serie A:ta 15 pisteen erolla Internazionaleen.

Lisäksi Napoli on matkalla Mestarien liigan puolivälieriin, sillä se voitti neljännesvälierien avausosassa Eintracht Frankfurtin vieraskentällä 2-0.

Napolia on pidetty kuluvalla kaudella kenties koko Euroopan parhaana joukkueena – ja syystä. Napoli on dominoinut Serie A:ta mielin määrin ja on lisäksi esiintynyt hyvin vakuuttavasti Mestarien liigassa.

Victor Osimhen on ollut Napolin suuri tähti kuluvalla kaudella. 21 sarjaottelussa on syntynyt peräti 19 maalia. Mestarien liigassakin Osimhen on osunut kahdesti. Osimhen kertoi haluavansa pelata tulevaisuudessa Valioliigassa.

– TOP5-sarjassa pelaaminen on jo itsessään suuri kunnia, mutta monet pitävät Valioliigaa suurimpana haasteena. Nyt olen Italiassa. Serie A:ssa pelataan erilaista ja hyvin fyysistä jalkapalloa. Siksi tämä sarja on minulle paras, mutta tietenkin teen kovasti töitä voidakseni toteuttaa joskus unelmani, eli päästä pelaamaan Valioliigassa.

Khvitša Kvaratskhelia pelaa Osimhenin tapaan loistavaa kautta. Kaksikko muodostaa upean tutkaparin ja on johdattamassa Napolia ensimmäiseen sarjamestaruuteen sitten kevään 1990. Osimhen uskoo Kvaratskhelian voittavan Ballon d’Orin.

– Kaikki rakastamme häntä. On hyvin vaikeaa ajautua vaikeuksiin hänen kanssaan. Täydennämme toisiamme niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Khvitša on loistava pelaaja. Hän on todella taitava, ja voittaa seuraavina vuosina Ballon d’Orin. Khvicha on sellainen pelaaja ja ihminen, joka voi tuoda menestystä Napoliin.

Lähde: La Gazzetta dello Sport