José Mourinhon tulevaisuus puhuttaa.

Portugalilaisluotsin nykyinen sopimus AS Roman kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. AS Roman seurajohdosta on julkisesti todettu, että Mourinho valmentaa joukkuetta myös ensi kaudella, mutta Mourinho on sittemmin todennut niiden olleen pitkälti seurajohdon omia päätelmiä.

TuttoMercatoWebin saamien tietojen mukaan Mourinhon tulevaisuus AS Romassa ei ole suinkaan varmaa seurajohdon kommenteista huolimatta.

Lähteen mukaan Mourinhon tulevaisuus AS Romassa riippuu pitkälti seuran suunnitelmista kesän siirtoikkunassa. Myös kevätkauden tuloksilla on painoarvoa.

Mourinhon AS Roma hävisi tiistaina nolosti Cremoneselle Serie A:ssa. Kyseessä oli sarjanousijalle kauden ensimmäinen voitto Serie A:ssa. Mourinho sai ottelussa punaisen kortin, joka johti lopulta kahden ottelun toimitsijakieltoon ja 10 000 euron sakkoon. Mourinho latasi ottelun jälkeen suorat sanat neljännestä erotuomarista. Lue lisää täältä.

Mourinho on valmentanut AS Romaa reilun puolentoista vuoden ajan. Viime kaudella AS Roma sijoittui Serie A:ssa seitsemänneksi, mutta voitti Konferenssiliigan. AS Roma on parhaillaan viidentenä Serie A:ssa ja kohtaa Eurooppa-liigan neljännesvälierissä Real Sociedadin.

LUE MYÖS