Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis neuvottelee Luis Enriquen kanssa sopimuksesta.

Napolin Serie A:n mestariksi luotsanneen Luciano Spallettin on määrä poistua seurasta kuluvan kauden jälkeen. Kausi päättyy viikon kuluttua. Lue lisää Spallettin ratkaisusta täältä.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Enrique on pyytänyt Napolin seurajohdolta aikaa voidakseen harkita rauhassa tulevaisuuttaan. Napoli ei ole nimittäin suinkaan ainoa Enriquen kintereillä oleva seura. Lehden mukaan ainakin Tottenham ja PSG ovat osoittaneet kiinnostusta valmentajaa kohtaan.

De Laurentiis on tietoinen muiden seurojen kiinnostuksesta ja otti sen vuoksi henkilökohtaisesti yhteyttä Enriquen edustajiin.

La Gazzetta dello Sport kertoo Enriquen vaativan lähes kymmenen miljoonan euron vuosipalkkaa. Napoli on tiettävästi tarjonnut Enriquelle kaksivuotista sopimusta ja noin viiden miljoonan euron vuosituloja. Enrique ei ole toistaiseksi vastannut saamaansa tarjoukseen.

53-vuotias Enrique on ollut työttömänä viime joulukuusta lähtien, kun Espanjan jalkapalloliitto ei jatkanut hänen sopimustaan. Enrique valmensi Espanjan A-maajoukkuetta vuodet 2018-22.

LUE MYÖS