Lionel Messi on vahvistanut seuraavan seuransa. Argentiinalaislegenda tiedotti siirtyvänsä Yhdysvaltojen MLS-sarjaan Inter Miamiin tulevaksi kaudeksi.

Barcelona oli hyvin kiinnostunut tuomaan Messin takaisin kotiin. Hyökkääjätähti oli kiinnostunut mahdollisuudesta palata, mutta halusi viedä päätöksen tulevaisuudestaan omiin käsiinsä.

– Koettuani sen lähtiessäni sieltä, en halunnut olla samassa tilanteessa uudestaan. En halunnut jättää tulevaisuutta jonkun toisen käsiin, Messi perusteli päätöstään lehdistölle.

– Kuulin, että Barcelonan olisi täytynyt myydä pelaajia ja leikata pelaajien palkkoja. Totuus oli, etten halunnut käydä sitä enää läpi. La Liga oli myös lähtiessäni rekisteröimässä minut, mutta se ei toteutunut.

– Halusin tehdä oman päätökseni, enkä palannut siitä syystä Barcelonaan. Halusin tehdä sen, mutta nyt se ei mennyt näin.

Pian 36 vuotta täyttävä Messi haluaa keskittyä seuraavaksi enemmän perheeseensä. Argentiinalainen haluaa viedä läheisensä pois Euroopassa vallitsevasta mediamyllytyksestä.

– Olen nyt siinä hetkessä, että minun täytyy päästä hieman ulos tästä ja ajatella enemmän perhettäni. Viimeiset kaksi vuotta eivät ole olleet heille helpoimpia.

– Kun media alkaa puhumaan perheestäni ja puhumaan asioista, joista he eivät tiedä mitään, se haittaa minua.

Messi edusti Barcelonaa 21 vuoden ajan ennen siirtoaan PSG:hen kesällä 2021. Hän voitti seurassa 10 La Ligan mestaruutta, neljästi Mestarien liigan ja seitsemän Espanjan cupia.

LUE MYÖS!