Kun astut jalkapallokentälle tai asetut  television ääreen seuraamaan suosikkijoukkuettasi, tiedät, että tunteet voivat vaihdella nopeasti. Jalkapallo on laji, joka herättää intohimoja, ja sen ympärille rakentuu voittoja, tappioita ja ennen kaikkea, nautintoa. Samaan tapaan kuin jalkapallo tarjoaa energiaa ja jännitystä, nikotiinipussit voivat tuoda samanlaisen piristysruiskeen jalkapallofaneille ja pelaajille ympäri Suomen.

Mitä ovat nikotiinipussit?

Nikotiinipussit ovat nimensä veroisia, eli pusseja jotka sisältävät nikotiinia. Pussit on suunniteltu tarjoamaan nikotiinia täysin savuttomasti. Ne ovat pieniä pusseja, jotka sijoitetaan huulen alle, ja ne vapauttavat nikotiinia tasaisesti pitkin päivää. Tämä auttaa monia tupakoinnin lopettamista tavoittelevia hallitsemaan nikotiinihimoa ja tarjoaa pitkäkestoisen nautinnon tunteen.

Puff & Pouch – ensiluokkainen brändi

Puff & Pouch on 100% suomalaisomisteinen, ensiluokkainen nikotiinipussibrändi. Yrityksellä on tasan yksi tavoite: tarjota maailman parhaat ja maistuvimmat nikotiinipussit jokaiselle nikotiinin käyttäjälle. Puff & Pouch on kasvanut hurjan nopeasti ja ansainnut paikan suomalaisten sydämissä. Kyseisen yrityksen tuotteet voit ostaa heidän omasta verkkokaupastaan 1-2 arkipäivän toimituksella tai vaihtoehtoisesti valikoiduista vähittäiskaupoista ympäri Suomen.

Valitse itse nikotiinivahvuutesi

Yksi nikotiinipussien suuri etu on valinnanvaraisuus. Puff & Pouch -brändillä on tarjolla kolme eri nikotiinivahvuutta: 4 mg, 12 mg ja 20 mg. Jalkapallofanien keskuudessa voivat olla suosittuja eri vahvuudet eri tilanteissa:

  • Ennen peliä: Jos tarvitset nopean energia-annoksen ennen peliä, 20 mg nikotiinipussi voi auttaa sinua pysymään virkeänä ja valmiina toimintaan.
  • Taukojen aikana: Puoliajan aikana voit nauttia 12 mg nikotiinipussista rentoutuaksesi ja palautuaksesi nopeasti.
  • Pelin jälkeen: 4 mg nikotiinipussi voi auttaa sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan pelin jälkeen.

Käytä nikotiinipusseja aina oman sietokykysi mukaan! Mikäli olet herkkä nikotiinille, suositeltava annos on 4 mg. 12 mg ja 20 mg vain kokeneille käyttäjille.

Suosituimmat maut

Puff & Pouch -brändillä on tarjolla myös laaja valikoima herkullisia makuja, jotka ovat voittaneet suomalaisten sydämet. Suosituimmat makumme ovat minttu-mentholi, jäinen sitruuna ja suomalainen mustikka. Maukkaita vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiseen makuun, ja ne voivat lisätä nautintoa jalkapallopelin seuraamisen ja pelaamisen yhteydessä.

Saatavuus yli 600 vähittäiskaupassa

Puff & Pouch -nikotiinipusseja on saatavana laajasti ympäri Suomen. Ne eivät ole pelkästään saatavilla verkkokaupassa, vaan myös yli 600 vähittäiskaupassa eri puolilla maata. Tämä tekee niiden hankinnasta helppoa ja kätevää kaikille nikotiinin käyttäjille.

Nikotiinipussit ja Suomen lainsäädäntö

Ennen 4.4.2023 nikotiinipussit luokiteltiin lääkeaineeksi Suomessa, ja niitä valvoi Fimea (Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus). Tämän päivämäärän jälkeen nikotiinipussit on luokiteltu tupakan vastikkeeksi, ja niitä valvoo Valvira (Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto) yhdessä Tukesin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) kanssa.

Tämä muutos Suomen lainsäädännössä merkitsee, että nikotiinipusseja koskevat säädökset ja valvonta ovat nyt tiukempia tupakan vastikkeiden osalta. Mutta toisaalta se laajensi  nikotiinipussien vahvuusrajat myös yli 4 mg tuotteisiin. Tällä hetkellä nikotiinivahvuusraja on 20 mg per pussi.

Toimitukset Suomessa

Puff & Pouch on ylpeästi yksi Suomen tunnetuimmista nikotiinipussibrändeistä, ja he tarjoavat nopean toimituksen kaikkialle Suomeen. Voit odottaa tuotteidesi saapuvan 1-2 arkipäivässä, jotta voit nauttia nikotiinipusseista aina kun tarvitset niitä.

Nikotiinipussit ja energia

Jalkapallo vaatii pelaajiltaan huippusuorituksia, ja myös faneiltaan se voi olla henkisesti vaativa laji seurata. Nikotiinipussit voivat auttaa pelaajia ja faneja pysymään virkeinä ja valppaina. Nikotiini voi parantaa keskittymistä, lisätä vireystilaa ja auttaa pelaajia suoriutumaan paremmin. Siksi monet jalkapalloharrastajat ovat ottaneet nikotiinipussit osaksi pelipäivänsä rutiinia.

Nikotiinipussit ja nautinto

Jalkapallo ei ole pelkkää suorittamista; se on myös nautintoa ja yhteisöllisyyttä. Nikotiinipussit voivat tarjota nautintoa pelaajille ja faneille. Ne tarjoavat miellyttävän nikotiinikokemuksen ilman savun tai tupakan sivuvaikutuksia.