HJK:n pelit eurokentillä jatkuvat tällä ja ensi viikolla, kun ryhmä saa vastaansa skottijätti Celtic FC:n Mestarien liigan 3. karsintakierroksella. Urho Play webTV-palvelu esittää joukkueiden jälkimmäisen kohtaamisen Helsingissä suorana lähetyksenä. Kamppailu näytetään myös jälkilähetyksenä URHOtv:llä.

Pelaa Celtic-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,40 – 4,25 – 7,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

HJK ja Celtic iskevät yhteen ensin Glasgow´ssa 1. elokuuta ja viikkoa myöhemmin Helsingissä. URHOtv:n sisältöjohtaja Markku Korhonen kertoo SuomiFutis-sivustolle, ettei ensimmäisen koitoksen näyttäminen ole tässä vaiheessa mahdollista.

– Emme tällä aikataululla ole pystyneet hakemaan oikeuksia vieraspeliin. Kansainvälisten yksittäisten otteluiden hakeminen on hintavaa ja erittäin työlästä. Valitettavasti näin kesäaikaan emme pysty reagoimaan asiaan niin nopeassa aikataulussa, Korhonen kertoo.

Elokuun 8. pelattavaa otteluparin loppuunmyytyä toista osaa ei ole mahdollista seurata suorana lähetyksenä televisiosta.

– Tämä ei ole pelkästään meidän päätös, vaan seuran ja meidän keskenään neuvottelema lopputulos. Jos me emme tätä esittäisi, niin tästä ei välttämättä tehtäisi tuotantoa ollenkaan, Korhonen alleviivaa.

Lisää eurofutista ruutuihin?

Korhosen mukaan UrhoTV:llä on jatkossakin kiinnostusta esittää suomalaista eurojalkapalloilua.

– Tästä asiasta on keskusteltu joidenkin osapuolien kanssa. Harkitsemme vakavasti sellaista, että olisimme jopa kiinnostuneita näyttämään näitä otteluja vähän laajemminkin jo aikaisemmassa vaiheessa, mutta tässä tilanteessa ei juuri nyt ole ollut taloudellisia edellytyksiä.

– Jos paras mahdollinen lopputulos tapahtuu, eli suomalainen joukkue pääsee lohkovaiheeseen, niin meiltä jää puuttumaan se paras osuus. Olemme kuitenkin mielellämme mukana ruohonjuuritasolla, Korhonen päättää.

Jaakko Käyhkö

Pelaa Celtic-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,40 – 4,25 – 7,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!