Real Madridin organisaatioon siirtynyt Eero Markkanen muisti katsoa menneeseen ja kiittää suurella hetkellään. Markkanen myös hiukan valotti- mitä monet ovat ihmetelleet -, miksi HJK ei pitänyt hyökkääjää.

– Niin, JJK tuki minua ja auttoi eteenpäin Klubiin, jossa sain harjoitella erinomaisten pelaajien kanssa ja olin mukana mestaruusjuhlissa. HJK auttoi valtavasti minua kohti seuraavaa askelta ja se, että näin ja sain harjoitella Miklu Forsselin kanssa oli mahtavaa. Miklu on ollut aina yksi pelaajista, joita olen seurannut ja ihaillut. Miklun paneutuminen teki vaikutuksen, ei ihme, että maaleja sataa kaikkialla, Markkanen kertoo pelaajatallinsa OrsaSportin sivuilla.

– Kaikkea lukee ja kuulee Klubi-ajoista, mutta minusta voitimme mestaruuden ja HJK sai minusta vaihtoehdon jos joku olisi loukkaantunut ja itse sain harjoitella itseni kuntoon. Kaikki kai voittivat siis? Meillä oli syksyllä kaksi vaihtoehtoa ja valitsimme niistä AIK:n monestakin syystä. Ei minusta HJK minua jättänyt ottamatta vaan kerroimme avoimesti jo hyvissä ajoin matkamme jatkuvan jos mahdollista.

”Hyvillä mielin totta kai”

Markkanen tarttuu uuteen hasteeseen totta kai innokkaasti.

– Hyvillä mielin totta kai. Meillä oli muutama muu vaihtoehto, mutta päätimme tarttua tähän hienoon haasteeseen. Meille oli iloinen yllätys jo heti alusta lähtien, miten paljon uudessa seurassa tiedettiin minusta, vahvuuksistani ja kehitettävistä asioista.

– Seura esitti meille rauhallisen ja järkevän suunnitelman, se teki vaikutuksen. Myös keskustelu Zidanen kanssa paikanpäällä sai minut vielä vakuuttuneemmaksi, Markkanen kertoo.

Lue lisää Markkasen kommentteja täältä.