Rovaniemen Palloseuran riveihin ovat liittyneet Ghanan maajoukkuepelaaja David Addy ja nigerialaishyökkääjä Emeka Friday Eze.

Torstai-iltana Napapiirille laskeutui 27-vuotias laitapuolustaja Addy. Ennen Rovaniemelle saapumistaan hän on pelannut muun muassa Portugalissa ja Belgian pääsarjassa.

Viimeisin komennus oli Intian pääsarjassa Delhi Dynamosin joukkueessa, jossa hänen valmentajanaan toimi italialaislegenda Gianluca Zambrotta.

Addy oli mukana myös Ghanan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa, joka voitti ikäluokkansa maailmanmestaruuden vuonna 2009.

Intian tiukan ulkomaalaiskiintiön vuoksi Addy joutui kesken kauden tilanteeseen, jossa hän oli yllättäen ilman joukkuetta. Suomi on tällä hetkellä Euroopan harvoja sarjoja, jossa kansainvälinen siirtoikkuna on edelleen auki. RoPS puolestaan pystyi lyhyellä varoitusajalla tarjoamaan ghanalaiselle varmuudella peliaikaa.

20-vuotias Eze on ollut Rovaniemellä testattavana jo reilun viikon. Hän pelasi myös harjoitusottelussa ruotsalaista IFK Luleåta vastaan. Viime kaudella hän pelasi Kamerunin pääsarjassa.

Lähde: RoPS