Jari Litmasen jatkaminen FC Lahden riveissä ei ole vielä sementoitu, vaikka neuvotteluyhteys on avattu äskettäin FC Lahden seurajohdon kanssa.

Litmanen kertoi avoimesti Radio Voiman haastattelussa, että FC Lahti ei ole suinkaan ainoa vaihtoehto tulevalle kaudelle.

//

– Voin ajatella vaihtoehtoa, että mä täällä pelaan, mutta ei tässä nyt olla lopullista päätöstä tehty minkään suhteen. Katotaan tulevat päivät, mitä ajatuksia tulee.

– En poissulje missään nimessä tietysti tätä Lahtea. Mä teen päätöksen jossain vaiheessa, en osaa sanoa, mikä päivä se voisi olla.

Litmasen lopullista päätöstä ei ole helpottanut ainakaan se tosiseikka, että FC Lahden pelaajapakka ei ole vieläkään lopullisessa koostumuksessa, vaikka sarjakauden alku on jo ovella.

– Tässä on tietysti elänyt tää joukkue koko talven ja kevään ja kahdessa viimeisessä harjoituspelissä on ollut vasemman puolustajan testaaminen ja tietysti topparin paikka on elänyt.

– Sekin varmistuu vasta tämän viikon aikana, että mikä se alakerran koostumus on. Tässä on monia asioita, ettei se minun asia ole se suurin eikä toiseksi suurin ongelma. Minkä takia näiden muiden asioiden kanssa on mennyt niin pitkään?

Litmanen pallottelee tuttuun tyyliinsä ja jättää tulevan kauden seuraspekulaatiot muiden harteille. Selvää on kuitenkin se, että FC Lahden kannattajat eivät vielä voi herutella Litmasen diilistä.

– Oma tunne on varmasti se tärkein – pelaako ja missä pelaa? FC Lahti on ollut minun joukkueeni, mutta se ei ole ollut ainoa vaihtoehto. Toistaiseksi olen pelannut FC Lahdessa, mutta se ei tarkoita, että automaattisesti pelattaisiin Lahdessa, kertoo Litmanen Radio Voimalle.

//