FC Interin puolustus on elänyt paljon koko kauden aikana ja viimeisimpänä palikkana vaihtui maalivahti, kun nokkimisjärjestyksessä vasta kolmantena oleva Eemeli Reponen on vartioinut sinimustien maalia David Monsalven ja Patrick Bantamoin oltua loukkaantuneina.

//
Pelasit kauden ensimmäisen liigapelisi viime kierroksella. Miten se erosi viime kauteen jolloin myös tuurasit Monsalvea ja Bantamoita heidän oltua loukkaantuneina?

Nyt oli ihan eri juttu, sillä viime vuonna jouduin ihan kylmiltäni enkä ollut pelannut muiden kanssa lainkaan. Nyt pelasin suurimman osan talvesta myös kaksikon oltua loukkaantuneina, joten tilanne oli paljon helpompi.

Interin alkukausi on ollut vaikea eivätkä tulokset ole olleet odotetun mukaisia. Samalla alakerran kokoonpano on muuttunut paljon kauden edetessä. Kuinka paljon se on vaikuttanut?

Jokaisella on pelaaminen ollut vähän hakemista ja olemme joutuneet etsimään sitä oikeaa konseptia vähän joka pelissä. Kun onnistumisia ei ole tullut, niin paketti on taas vaihtunut. Vaikeahan se on voittaa, kun joukkue vaihtuu niin paljon ottelusta toiseen.

JJK-ottelussa homma toimi tosi hyvin Sanevuoren ja Antunezin kanssa. He pelaavat hyvin selkeästi ja heidän kanssaan oli helppo pelata. Toivottavasti nyt on löytynyt se vakioavauskokoonpano.

Tosin punaisia kortteja ja loukkaantumisia on tullut liikaa tällä kaudella. Ne ovat osaltaan sekoittaneet pakkaa myös.

Miten näet oman tilanteesi jatkossa?

Se riippuu muiden maalivahtien tilanteesta. Patrick on vielä pitkäaikaispotilaana, mutta Davidin tilannetta tarkkaillaan.

Toivon tietenkin, että vastuuta tulisi jatkossakin, mutta sehän aina riippuu päävalmentajasta. Täytyy käyttää näyttöpaikka hyväkseen ja toivoa, että peliaikaa tulisi myös vastaisuudessa.

//