FC Lahden toppari Heikki Haara palasi viime viikonloppuna jalkapallokentille hyvin pitkän tauon jälkeen, kun hän puki LoPan paidan päälleen Miesten Kakkosen ottelussa. Haara on kokenut puolentoista vuoden sisään kaksi vaikeaa polvileikkausta, mutta nyt hän on pikkuhiljaa valmis tosipeleihin.

//

Pelasit viikonloppuna ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan. Miltä tuntui?

Oli hieno pelata, koska siitä on ollut nyt yhdeksän kuukauden tauko. Polvi menee eteenpäin pikkuhiljaa ja perjantaina olisi tarkoitus pelata uudelleen.

Miten pitkään olet ollut harjoituksissa mukana?

Olen harjoitellut muutaman viikon. Välillä kuitenkin sovelletulla ohjelmalla, mutta palloharjoittelussa olen ollut mukana ja tietysti tehnyt samalla kuntouttavia punttiharjoitteluita ja muuta.

Edelleen sitä polven kuntouttamista pitää tietysti jatkaa.

Entä missä vaiheessa olet valmis Veikkausliigakentille?

En sitä lähde ennustamaan. Joka päivä pitää tehdä hommia hyvin ja katsoa, miten LoPan pelit menevät. Toivotaan, että ensi kuun puolella olisi jossain vaiheessa siinä kunnossa, että liigapelin pystyisi pelaamaan.

FC Lahden pelit eivät ole sujuneet viime aikoina. Nyt on kuusi peliä ilman maalia.

Jätkät on tehnyt hyvin töitä harjoituksissa ja peleissä. Tulokset eivät ole olleet sitä, mitä odotettiin, mutta kausi ei ole vielä lähelläkään edes puolta väliä. Tässä on monta saumaa korjata asioita peleissä ja uskon, että tuloksetkin paranevat varmasti.

//