Honka on pelannut kaksi ottelua ilman tehtyä maalia, vaikka joukkue on hallinnut kenttätapahtumia. Sunnuntaina espoolaiset matkaavat KuPS:n vieraaksi ja haussa on tehot takaisin hyökkäyspäähän.

//

Hongalla kaksi ottelua alla ilman tehtyä maalia. Mistä pieni tehottomuus johtuu?

Sitä on vaikea sanoa. Jos sen pystyisi heti sanomaan, niin sehän olisi aina helppo korjata seuraavaan peliin. Meillä on kuitenkin ollut vähän huolimattomuutta hyökkäyspäässä viimeistelyssä ja viimeisessä syötössä.

Sunnuntaina KuPS vastassa. Millä eväin maaleja tulee?

Nyt täytyy pitää huoli, että se viimeinen syöttö on riittävän laadukas, eikä jää matkalle. Myös huolta lisää maalipaikkoihin, niin eiköhän ne tehot löydy. Ei pelissä sinänsä ole mitään vikaa ollut, mutta maalit ovat puuttuneet.

Viime kauden kärkipari Hermanni Vuorinen palasi tositoimiin alkukauden loukkaantumisten jälkeen. Miten yhteistyö on alkanut sujumaan?

Ihan hyvin, mutta ei tietenkään niin kuin olisi odottanut, kun maaleja ei ole tullut. Varmasti se vie vähän aikaa, ennen kuin täydellinen yhteistyö taas löytyy, mutta ollaan pelattu jo monta vuotta yhdessä, niin varmasti se siitä aukeaa.

//