Suomen A-maajoukkueessa esiintyneen Juho Mäkelän valmistautumiskausi Sydney FC:n riveissä jatkui keskiviikkona harjoituspelillä yhtä tasoa alempana olevaa NSW Premier League joukkuetta Parramatta FC:tä vastaan. Parramatta Stadiumilla tahkottu ottelu päättyi Mäkelän edustaman kaksinkertaisen Australian mestarin 6-0-voittoon.

Suomalaishyökkääjä järjesti joukkueensa ensimmäisen maalin, kun hänet kaadettiin rangaistusaluella pilkun arvoisesti. Nick Carle, joka teki hattutempun matsissa, hoiti rankkarin sisään. Mäkelä sivalsi itse Sydneyn kuudennen maalin.

– Olemme tyytyväisiä, koska voitimme 6-0 ja pojat tekivät kovasti töitä. Pelaajille kunnia erityisesti toisen jakson kovasta työnteosta. Olen iloinen siitä, että hyökääjät tekivät maaleja. Mutta meillä on vielä paljon parantamisen varaa, etenkin puolustamisen yksityiskohdissa ja taktiikassa, Mäkelän valmentaja Vitezslav Lavicka sanoo Sydney FC:n verkkosivuilla.

//