RoPSin liigajoukkueen pelaajien päällimmäinen puheenaihe tiistaina oli valmentajanvaihdos. John Allen sai väistyä ja tilalle tuli ”tuttu ja turvallinen” Matti Hiukka.

– Eihän nämä koskaan mukavilta tunnu, mutta kun joukkuetta ei voi vaihtaa, saa valmentaja lähteä. Allen teki valtavan työn todella vaikealla kaudella. Myös meidän pelaajien on nyt katsottava peiliin, sillä vaikka valmentaja kantaa vastuun tuloksesta, niin me sen tuolla kentällä viime kädessä teemme, kippari Tuomo Könönen kertoo rovaniemeläisten kotisivuilla.

Taistelu sarjapaikasta käy edelleen kiivaana ja siksi potkut olivat kuitenkin kapteenin mieleen.

– Jotakin oli pakko tehdä. Ajoitus oli oikea, sillä meillä on vielä täydet mahdollisuudet säilyä liigassa. Kohta olisi voinut olla myöhäistä. Toivottavasti tämä herättää kaikki taas pelaamaan tasollaan. Tämä sota soditaan loppuun asti.

//