Entinen Huuhkaja-pelaaja Pekka Lagerblom oli lähellä avausmaalia uuden seuransa RB Leipzigin paidassa, kun lauantaina kauden ensimmäisessä kotipelissä vieraaksi saapui pääsarjalaisen Hamburger Sport-Vereinin kakkosmiehistö. ”Lage” tykitti ottelun 30. minuutilla pallon kovalla tykillä kohti HSV-maalia, mutta veto osui lopulta ainoastaan ylärimaan.

Kauden voitolla aloittaneet leipzigilaiset kokivat tällä kertaa kotiyleisön edessä kirvelevän 1-2 tappion. HSV II osui jo 9. peliminuutilla, kotijoukkueen tasoitus nähtiin toisen jakson alkupuolella. Ottelun ratkaisuksi muodostui 76. minuutilla Leipzigin topparin Henrik Ernstin saama punainen kortti, sillä pian sen jälkeen hampurilaiset osuivat voittomaalin arvoisesti.

Lagerblom pelasi 71. minuutin ajan keksikentän pohjalla. Tämä jälkeen hänet vaihdettiin kentältä valmentaja Peter Pacultin haluttua vahvistaa hyökkäyspään peliä.

RB Leipzig on Regionalliigassa tulessa seuraavan kerran ensi viikon sunnuntaina, jolloin edessä on matka SV Wilhelmshavenin vieraaksi.

//