FC Hongan hallinta ei riittänyt tälläkään kertaa täyteen pistepotiin, kun se nyhjäsi VPS:n kanssa 1-1-tasapelin maanantaina. Tapiolan urheilupuistossa nähtiin pettynyt päävalmentaja Mika Lehkosuo.

– Olen kaikkea muuta kuin tyytyväinen. Toisella puoliajalla meillä oli kaikki eväät ratkaista ja voittaa tämä peli. Vastustajalla oli yksi paikka ja he tekivät yhden maalin. Meillä paikkoja oli vaikka kuinka moneen maaliin ja yhden mekin teimme. Tämä suhde ei ole ollenkaan hyvä, Lehkosuo manaili Hongan sivuilla.

Lehkosuo myönsi, että VPS pysyi kyydissä ensimmäisen jakson ja puolustus piti kotijoukkueen poissa vaarapaikoista.

– Vaasa oli hyvä ensimmäisellä puoliajalla, mutta väsyi toisella. Kortteja tuli paljon ja yksi punainenkin. Se kertoo siitä, että VPS käytti kaikki keinot puolustaessaan – ja hyvin ne käyttikin. EI meillä sellaisia ihan tuhannen taalan paikkoja kuitenkaan ollut.

//