FC Interin liigaottelut jatkuvat jo maanantaina, kun joukkue saa kotikentälle vastaansa IFK Mariehamnin. Veripäissään Haka-pelin lopun pelin taistellut Ville Nikkari lupaa, että tuolloin kentällä nähdään jälleen iloista jalkapalloa pelaava turkulaisjengi.

– Haka peli oli meiltä huono kaikin puolin. Peli käydään varmasti läpi huomenna lauantaina ja sen jälkeen aloitamme keskittymisen jo maanantain IFK-otteluun. Tuossa pelissä yleisö tulee jälleen näkemään iloista jalkapalloa pelaavan Interin, Nikkari lupaa Interin sivuilla.

Kuten jo mainittiin, niin Inter-kasvatti taisteli ottelun toisen jakson silmäkulma auki. Nikkarin mukaan se ei haitannut pelaamista.

– Sain silmäkulmaan iskun luultavasti jonkun Haka-pelaajan kyynärpäästä. Ei siitä ollut pelaamiselle haittaa, kommentoi Nikkari pelin jälkeen.

//