Veikkausliigassa yhteensä kahdeksan osumaa viimeistellyt FC Hongan Nicholas Otaru hakee tämän kauden avausmaalia VPS:n kustannuksella. VPS-trion tervetulleeksi Tapiolaan, kun Honka haastaa maanantaina vaasalaiset kotikentällään.

– Näin on, ei kautta ilman maaleja, mutta onhan tuossa vielä pelejä jäljellä. Alkaa kaikki olla taas parempaan suuntaan, kun olen päässyt enemmän pelaamaan. Hyvä fiilis loppukautta ajatellen, Otaru sanoo Hongan verkkosivuilla.

Oman mausteensa maanantain kohtaamiseen tuo entisten Honka-pelaajien Tero Koskelan, Ville Koskimaan ja Aleksandr Kokon paluu Espooseen. Hongan tavoitteena on vain ja ainoastaan palata takaisin voittojen teille tappiollisen HJK-ottelun jälkeen.

– Nyt on hyvä sauma taas kotona näyttää, kuinka hyvä joukkue olemme. On myös kivaa kohdata Tero Koskelaa, Aleksandr Kokkoa ja Ville Koskimaata. He varmasti tulevat peliin kovalla yrityksellä, Otaru sanoo.

//