Suomen A-maajoukkueen Roman Eremenko huhki 78 minuuttia Kiovan Dynamon keskikentällä, kun joukkue kaatoi Dnipro Dnipropetrovskin murskaavasti 4-0 vieraskentällä. Erityisesti Dynamon neljännessä maalissa Eremenko oli vahvasti mukana (katso video).

Dynamo siirtyi samalla Ukrainan pääsarjan kärkeen 20 pisteellä – tosin Shakhtar Donetsk on kerännyt saman määrän pisteitä, mutta jää kakkoseksi huonommalla maalierolla. Dynamon päävalmentaja Juri Semin oli sitä mieltä, että hänen suojattinsa pelasivat kauden parhaan pelinsä.

– Olemme tyytyväisiä voittoon. Minusta tämä oli kauden paras matsimme. Nyt tärkeintä on säilyttää nykyinen pelaamisen taso, se on ensisijainen tavoite. Nyt pelaajat matkaavat omiin maajoukkueisiinsa. On tärkeää, että he palaavat samassa kunnossa kuin missä nyt ovat, Semin hehkutti lehdistötilaisuudessa.

Katso Eremenkon Dynamon murskavoiton parhaat palat videolta://