Hurjassa lennossa oleva Sami Ristilän Haka haki kolmannen peräkkäisen liigavoittonsa – tällä kertaa kanveesiin kaatui Kuopion Palloseura, joka tuhri Ilja Venäläisen toimesta rankkarin ottelussa. Hakan voitto kirjataan maalein 2-1.

– Pitkälle sai tänään tosiaan jännittää ja Kuopiossa on aina hieno pelata, sillä täällä on hieno yleisö. Toivottavasti buumi jatkuu täällä. Me pelasimme koko joukkueen hyvän puolustuspelin ja siitä kaikki kunnia kentällä olleille pelaajille. Hyvässä lennossa olemme nyt ja tyytyväinen täytyy tietenkin olla kolmanteen peräkkäiseen voittoon. Peli oli luonteeltaan hirveää repimistä ja raastamista., Ristilä kertoo Veikkausliigan sivuilla.

Haka laittoi avaukseen HJK:sta lainaan tulleen Kastriot Kastratin, joka osoittautui heti oivaltavaksi ratkaisuksi. Kastratin maali oli todellinen maalintekijän taidonnäyte – tästä nuorukaisesta Haka saa vielä paljon iloa tulevaisuudessa.

– Kastriot Kastrati viimeisteli maalinsa hyvin. Hän on synnynnäinen maalintekijä ja tuli eilen ensi kertaa treeneihimme. Nyt hän palkitsi takaisin luottamuksen. Joukkue on ottanut uuden pelaajan vastaan todella hienosti ja se on hienoa toimintaa pelaajiltamme, Ristilä analysoi tuoretta vahvistustaan.

//