RoPS ei jätä korttiakaan kääntämättä petaakseen ensi kaudelle liigapaikan. RoPS ilmoitti kotisivuillaan pestanneensa 31-vuotiaan Keijo Huuskon, joka on pelannut liigaa sekä VPS:ssa että TP-47:ssa. Plakkarissa on 67 liigaottelua, joissa mies on mättänyt 18 maalia.

Huusko debytoi Veikkausliigassa kaudella 2000 ja viimeisin esiintyminen on kauden 2004 matsi TP-47:n väreissä. A-maajoukkueessa Huusko on pelannut kahdeksan ottelua kahden osuman tehoilla. Huusko siirtyy Rovaniemelle Ykkösen PS Kemistä.

Huuskolla on kokemusta myös Ruotsin ja Norjan sarjoista. Kaudet 2002-2003 Huusko pelasi ruotsalaisseura Häckenissa. Kaudet 2005-2006 Huusko edusti Norjan pääsarjajoukkue Lyniä. Lynistä Huusko siirtyi kaudeksi 2007 Norjan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Strømsgodsetiin. Kaudet 2008-2009 Huusko edusti Tromsøn joukkuetta.

Päävalmentaja Matti Hiukka muikistelee tyytyväisenä meritoitunutta hankintaansa.

– Keijo on vahva pelaaja, joka pystyy pelaamaan useampaakin pelipaikkaa, hän tuo annoksen kokemusta ryhmäämme. On hyvä että saamme materiaaliimme laajuutta syksyn koitoksia ajatellen.

//