FC Interin puolustaja Sami Sanevuori jatkaa loppukauden kestävällä lainasopimuksella Ykköstä johtavassa FC Lahdessa. Sanevuori siirtyy Lahteen välittömästi. Turkulaisten päävalmentaja Job Dragtsman mukaan Sanevuoren siirto palvelee ennen kaikkea miestä itseään.

– Tämä on hyvä vaihtoehto ”Sanelle” ja hänen kehitykselleen. Hän ei ole onnistunut vakiinnuttamaan meillä paikkaa avauksessa ja nyt hänellä on mahdollisuus päästä pelaamaan joka viikko säännöllisesti hyvässä joukkueessa, Dragtsma sanoo Interin verkkosivuilla.

Pelaajaliikehdintää on myös Interin suuntaan, sillä Kakkosen LoPa:ssa lainalla kesäkuun alusta ollut Eemeli Reponen on kutsuttu takaisin. Viime kaudella 13 ottelua Veikkausliigassa pelannut Reponen oli mukana Interin kokoonpanossa jo maanantaina pelatussa Turun paikallisottelussa.

//