Suomen A-maajoukkueen ex-pelaaja Teemu Tainio saa esittää seurajoukkueensa New York Red Bullsin kanssa parastaan, mikäli energiajuomajätti mielii Pohjois-Amerikan MLS-liigan pudotuspeleihin. Kymmenestä viimeisestä sarjamatsista Red Bulls on voittanut ainoastaan yhden mittelön ja näin ollen sarjasijoitus on huonontunut kierros kierrokselta.

Play-offeihin kelpuutetaan kahdeksan joukkuetta siten, että sekä Itäisestä että Läntisestä Konferenssista pääsee suoraan kolme parasta. Näiden kuuden lisäksi yhteensä neljälle on varattu paikka ns. villi kortti -lohkosta, jossa neljä seuraavaksi eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta pelaa yksiosaisen karsinnan puolivälieriin pääsystä. Tainion joukkue on tällä hetkellä viimeisellä villi kortti -paikalla – tosin ainoastaan kahden pisteen päässä suorasta jatkopaikasta.

Red Bullsin on nyt pakko kääntää kurssi, sillä jäljellä on enää yhdeksän runkosarjan matsia. Red Bullsin päävalmentaja Hans Backe uskoo, että hänellä on käsissään playoff-joukkue.

– Tämä on ehdottomasti playoff-joukkue. Ja jos pääsemme pudotuspeleihin, olen aivan varma, että olemme hyvin vaarallisia, Backe toteaa Bullsien verkkosivuilla.

//