Antti Muurinen jatkaa ansiokasta valmennustyötä myös ensi kaudella HJK:ssa. Seura ilmoittaa nettisivuillaan vuoden jatkokontrahdista – tuleva kausi on Muuriselle jo viides perättäinen ja kaikkiaan kahdeksas HJK:n peräsimessä.

– Olemme hyvin tyytyväisiä Antin ja koko taustaryhmän työhön. Menestyksen lisäksi tärkeitä asioita HJK:lle ovat joukkueen, pelaajien ja pelin kehittäminen sekä erityisesti omien kasvattien nostaminen edustusjoukkueeseen. Näissä kaikissa Antin tulokset puhuvat puolestaan, eikä muita vaihtoehtoja ole tarvinnut miettiä, HJK:n puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen perustelee valintaa.

– Vuoden mittainen sopimus on myös luonteva jatkumo, sillä Antilla ja seuralla on pitkä yhteinen historia, jota ei tarvitse lähteä rakentamaan alusta asti tyhjälle pohjalle.

Kaudesta 2010 Muurisen apuvalmentajina toimineiden Juho Rantalan ja Jani Vianderin sopimusneuvottelut ovat myös käynnissä.

//