Mitalikamppailussa vahvasti porskuttava FC Inter ei ole kyennyt aivan haastamaan HJK:ta tänä vuonna. Turkulaisjoukkue on sarjassa kakkosena 16 pistettä Klubin perässä.

FC Interin pääkäskijä Job Dragtsma tietää syyn vuoristoratamaiselle kaudelle: epätasaiset otteet. Dragtsma toivoo, että joukkue olisi vastaisuudessa valmis jo tammikuussa. SuomiFutis.com-sivusto haastatteli Dragtsmaa ja selvitti enemmän Interin tilanteesta.

FC Interillä on ollut kaiken kaikkiaan hyvä kausi, viime peleissä on ollut kuitenkin vaikeaa. Miten Inter voi muuttaa trendin ja alkaa taas voittamaan tasaisesti?

Interillä on ollut hyvä kausi tähän mennessä. Viimeisissä peleissä meidän pelitapamme on ollut ok, mutta se ei vain ole kääntynyt tuloksiksi. Toivon, että nyt kun meillä on Diallo puolustuksessa, tuloksiakin rupeaa syntymään.

Olen muuttanut paljon puolustuksessamme ja nyt vaikuttaa siltä, että olemme löytäneet hyvän ryhmityksen sinne. Tällä kaudella me emme ole pelanneet riittävän tasaisesti haastaaksemme HJK:n. Toiveena on, että näin tulee tapahtumaan ensi vuonna.

//
Inter vahvistui Babacar Diallolla ja Guy Gnabouyoulla vähän aikaa sitten. Ovatko he onnistuneet vakuuttamaan teidät ja minkälainen rooli heillä tulee olemaan loppukaudella?

Diallo on nyt jo tärkeä pelaaja meille. Hänellä ei kestänyt kauan tottua meidän tapaamme pelata. Guy taas on hyökkääjä, jolla hyvä potentiaali. Tulee vielä kulumaan enemmän aikaa, jotta hän sopeutuu joukkueeseen, mutta se tulee kyllä tapahtumaan.

Mestaruus lienee Interin ulottumattomissa tällä kaudella, mutta entäpä 2012? Minkälaisia päämääriä on ensi kaudelle?

Ensi vuonna tulee olemaan sama päämäärä, kuin tänä vuonna: mitalin voittaminen. Toivon, että meillä on joukkue valmiina tammikuussa, jotta voimme harjoitella ja pelata ennen kauden alkua ja että meidän ei tarvitse etsiskellä paljon uusia pelaajia.

Erityisesti Timo Furuholm ja Mika Ojala ovat olleet erittäin tehokkaita tällä kaudella. Ovatko mitkään seurat Suomesta tai ulkomailta osoittaneet kiinnostusta heistä?

Kyllä, ulkomaiset joukkueet ja agentit ovat kyselleet Ojalasta ja Furuholmista, mutta tällä hetkellä mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

//