Kahdella keskikenttäpelaajalla äskettäin suomalaistunut Rubin Kazan tarvitsee kliinistä viimeistelijää. Roman Eremenkon ja Alexei Eremenko juniorin uusi venäläisseura on paikallisen median mukaan kiinnittänyt katseensa Saksaan ja Bayern Müncheniin, jossa kiinnostuksen kohde on Kroatian maajoukkuepelaaja Ivica Olic.

Rubin Kazanin huolen ymmärtää, kun katsoo sarjataulukkoa, jossa se on tehnyt 23 pelissä ainoastaan 29 maalia. Kärkijoukkueet Zenit ja Moskovan Dynamo ovat esimerkiksi mättäneet 14 osumaa enemmän, vaikka ovat pelanneet saman määrän matseja.

Kazan hankki hyökkäyspäähän jo vahvistusta, kun se teki sopimuksen paraguaylaisen Nelson Valdezin kanssa. Joukkueessa pelaa myös Newcastlessa hurmannut väkkärä Obafemi Martins, joka ei ole onnistunut leipälajissaan maalinteossa. Martinsin perhe asuu Englannissa ja miehen ajatukset ovat oletetusti siellä – nigerialainen piipahti jopa Birminghamissa puolen vuoden lainalla perhesyihin vedoten tammikuussa.

Olicin kauppa seuraavassa siirtoikkunassa?

Life Sportsin mukaan Rubin suunnittelee noin kuuden miljoonan euron tarjousta Olicista. Tarkoitus on iskeä seuraavassa talven siirtoikkunassa. Olic ei hätiköi, vaan tekee johtopäätöksensä talven aikana.

– Vielä en ole ajatellut lähteä Bayernistä. Jos en saa peliaikaa, tulen talvella harkitsemaan muita vaihtoehtoja, Olic kiertelee Life Sportsille.

– Konkreettista kiinnostusta ei ole ollut Venäjältä. Ivicalla on sopimus Bayernin kanssa. Mutta mitä tapahtuu tulevaisuudessa, sitä en osaa sanoa, Olicin agentti Gordon Stipic sanoo.

//