Mikael Forssell on Huuhkajien nykyryhmän kokenein futaaja ja saattaa perjantai-iltana pelata uransa 77. A-maaottelun Suomen paidassa. Lukema oikeuttaisi jo yhdessä Arto Tolsan kanssa sijaan seitsemän Suomen kaikkien aikojen eniten A-maaotteluita pelanneiden listalla.

Maaottelumäärässä ykkösenä on totta kai Jari Litmanen, jolla on kasassa 137 matsia Suomi-paidassa. Näistä 120 Kuningas on pelannut avauskokoonpanossa eli enemmän kuin kukaan muu on saanut yhteensä maaotteluita kasaan.

Hyökkääjä Jonatan Johansson ja nykyään valmennusportaaseen kuuluva Sami Hyypiä ovat molemmat pelanneet 105 Huuhkaja-mittelöä. Sadan Huuhkaja-kamppailun rajan rikkoi aikanaan myös Ari Hjelm.

//

Eniten Suomen A-maaotteluita pelanneet:

(nykyisen joukkueen pelaajat on merkitty punaisella)

O Pelaaja
137 Litmanen Jari
105 Johansson Jonatan
105 Hyypiä Sami
100 Hjelm Ari
98 Kolkka Joonas
84 Petäjä Erkka
77 Tolsa Arto
76 Forssell Mikael
76 Tihinen Hannu
75 Kuivasto Toni


//