Rovaniemen Palloseura omaa ainoastaan langan ohuet mahdollisuudet säilymiseen Veikkausliigassa, sillä sen tilanne sarjataulukon hännillä synkkeni entisestään. Eroa Vaasan Palloseuraan on nyt jo 10 pistettä, kun liigaa on enää pelaamatta yhdeksän kierrosta.

Rovaniemeläisten vastuuvalmentajaksi kesken kauden tullut Matti Hiukka ei halua luovuttaa, vaikka tilanne näyttää jo epätoivoiselta.

– Moni varmaan ajattelee, että se oli sitten siinä. Me kuitenkin taistelemme loppuun asti, eikä meillä ole enää kuin voitettavaa, Hiukka sanoo Lapin Kansalle.

Hiukan mielestä sunnuntaina kentällä oli yksi kunkku, joka ratkaisi pisteet Maarinhaminalle. Sebastian Strandvallin vapaapotkut olivat suorastaan myrkkyä.

– Numerot ovat rumemmat kuin olisimme ansainneet. Pelillisesti haastoimme IFK:n, mutta teimme liikaa virheitä, joilla päästimme vastustajan erikoistilanneralliin. Osasimme niitä varoa, mutta silti Strandvall pääsi juhlimaan ja oli kentän kunkku.

//