Helsingin Jalkapalloklubista elokuun lopussa bundesliigaseura FC Augsburgiin siirtynyt Dawda Bah loukkaantui keskiviikon harjoituksissa vakavasti. Gambialaispelaaja kärsi pahan vasemman polven vamman, jossa miehen polviluu vioittui.

Bah leikattiin heti keskiviikkoiltana augsburgilaisessa Hessingpark Clinic -sairaalassa. Hän on sivussa tositoimista vähintään kuuden kuukauden ajan.

– Tämä on erityisen ikävää Dawdalle itselleen. Me kaikki kuvittelimme hänen alkunsa meillä hieman toisenlaiseksi. Tiedämme kuitenkin, että hän on Hessingpark Clinicissä hyvissä käsissä ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää kuntoutumisen kannalta, FC Augsburgin toimitusjohtaja Andreas Rettig lausuu seuran internetsivulla.

Bah teki debyyttinsä Bundesliigassa viime viikonloppuna. Hän pelasi kotiottelussa Bayer Leverkusenia vastaan 13 minuuttia matsin lopusta.

//