FF Jaro-KuPS pelin tauon aikana tapahtuneen välikohtauksen vuoksi Jaro on päättänyt purkaa Venance Zézén sopimuksen, kertoo seuran verkkosivut.

Sanallisen yhteenoton seurauksena Zézé ylireagoi lyömällä joukkuekaveriaan kasvoihin. Zézé vaihdettiin heti pois kentältä tapahtumien johdosta. Tänään seura on ilmoittanut purkavansa sopimuksen viitaten pelaajasopimuksissa olevaan kurinpitopykälään. Sopimuspurku astuu voimaan välittömästi.

– Tällaista päätöstä ei koskaan haluaisi tehdä. Paljon työtä tuli tehtyä kesällä jotta saimme Zézén pysymään Jarossa, joten myös sen vuoksi tilanne on ikävä. Valitettavasti meillä on ollut pari pienempää välikohtausta aikaisemmin ja nyt ei ollut muita vaihtoehtoja kuin sopimuksen purku, Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka toteaa.

”Pelaajilla on myös suuri vastuu toimia esikuvina”

– Tällainen tapahtuma on täysin Jaron arvoja ja urheilullisen fair play-henkeä vastaan, joten emme voineet olla reagoimatta. Pienessä yhteiskunnassa, kuten Pietarsaaressa, pelaajilla on myös suuri vastuu toimia esikuvina. Venance Zézé tullaan todennäköisesti kuitenkin muistamaan yhtenä kaikkien aikojen taitavimpana pelaajana Jarossa ja toivottavasti hän pystyy jatkamaan uraansa tapahtuneesta huolimatta, Storbacka päättää.

Venance Zézé tuli Jaroon kaudelle 2010 lainasopimuksella ukrainalaisesta Metallist joukkueesta. Pelaaja ehti edustaa Jaroa 45 Veikkausliigaottelussa, joissa syntyi yhteensä 10 maalia ja 9 maaliin johtanutta syöttöä.

//