Jens Portin ja miehen Allsvenskanin seurajoukkue Gefle voitti Syrianskan 2-1 sunnuntaina ja suomalaispuolustaja pelasi jo tuttuun tapaan täydet minuutit.

Portinin mielestä Geflen kausi on sujunut vaihtelevasti, kun hyvän alkusesongin jälkeen tuli kuivempi jakso ja sen jälkeen peli alkoi taas luistamaan. Syrianska-voitto lisäsi tappiottomien matsien putken jo neljään.

– Aloitimme kauden loistavasti, sitten tuli huono jakso, mutta nyt on ollut hienoa löytää taas kadonnut vire. Odotamme kauden viimeisiä kierroksia ja uskon, että voimme kavuta vielä muutaman sijoituksen ylöspäin, Portin kertaa Geflen sesonkia.

”Kuinka pelit sujuvat, riippuu siitä miten joukkue pelaa yhteen”

– Meillä oli jakso kesällä, kun pelasimme hyvin ja silloin meni myös todella hyvin henkilökohtaisestikin. Tuon jälkeen oli huonompi jakso ja myös omat pelit menivät huonosti. Kuinka pelit sujuvat, riippuu paljon siitä miten joukkue pelaa yhteen.

Viime kaudella Gefle oli putoamistaistelussa melkein koko kauden. Tänä vuonna näyttää paremmalta ja se tottakai vaikuttaa myös pelaajiin.

– Viime kauden loppupuolella pelasimme veitsi kurkulla melkein joka pelin. Nyt on paljon helpompaa ja voimme pelata pelejä paljon rennommin. Tottakai lähdemme voittamaan joka peliä, mutta niin kuin sanoin, henkisesti on paljon helpompaa.

//