Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ilmoittaa tehneensä kolmivuotisen pelaajasopimuksen oman kasvattinsa kanssa. Keskikenttäpelaaja Juuso Kupiainen (17) ja KuPS allekirjoittivat kontrahdin, joka kattaa sarjakaudet 2012-2014.

– Tosi hyvillä fiiliksillä liityn seuran Veikkausliigajoukkueeseen. Hyvällä itseluottamuksella lähden hakemaan peliaikaa Veikkausliigassa ja tulevaisuuden tavoitteena on vakiinnuttaa paikka liigajoukkueen avauskokoonpanossa, Kupiainen sanoo seuransa verkkosivuilla.

Keskikenttäpelaaja on pelannut neljä nuorisomaaottelua Suomi-paidassa (2 U17 ja 2 U18) ja hankki ensimmäiset liigaminuuttinsa 26. elokuuta Turussa pelatussa TPS-ottelussa.

– Liigajoukkueen treenit ovat olleet tosi hyviä. Veikkausliigassa peli on paljon kovempaa ja tempo on kovempi niin treeneissä kuin peleissäkin, Kupiainen sanoo.

//