Suomen A-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Mika Väyrynen saattaa päästä jo lauantaina tositoimiin uudessa seurajoukkueessaan, kun Leeds kohtaa Bristol Cityn kotonaan.

”Väykkä” teki Englannin Championshipissä pelaavan Leedsin kanssa sopimuksen alkuviikosta. Lähtökohtaisesti Väykkä taistelee keskikentän keskustan pelipaikoista kolmen muun pelaajan kanssa: Portsmouthista vapaalla siirrolla tullut Michael Brown, Adam Clayton ja kippari Jonathan Howson. Leedsin manageri Simon Grayson pitää tilannetta hyvänä ja luokittelee suomalaispelaajan vahvistukseksi.

– Minulla on neljä pelaajaa täällä, jotka voivat kilpailla ja pelata millä tahansa systeemillä. Viime kaudella meillä oli eri tyyppisiä keskikenttäpelaajia, joista kaksi on lähtenyt. Haluaisin ajatella, että olemme korvanneet heidät. Mikan (Väyrynen) kiinnittäminen tekee meistä parempia, Grayson sanoo Yorkshire Evening Postille.

//