JJK nappasi arvokkaat kolme pistettä sunnuntaina, kun se kukisti Hakan vaiherikkaassa matsissa 2-1.

Voitto lämmitti erityisesti JJK:n päävalmentaja Kari Martosta, joka edusti 144 matsin verran ainoastaan Hakaa Veikkausliigassa.

– Ilman muuta hieno voitto ja täydet kolme pistettä. Lähdettiin hyvin peliin ja päästiin ensimmäisellä jaksolla siihen peliin, mihin on pyritty. Keskikentän kautta rakennettiin tilanteita, mutta ei ehkä ihan riittävästi päästy boksiin asti. Henkilökohtaisesti minua ilahduttaa aina voittaa Haka. Makea voitto, Martonen sanaili matsin jälkeen.

Babatunden Wusun kohtaloksi koitui lopulta ulosajo, joka johtui erotuomarin koskemattomuuden rikkomisesta. Martonen antoi oman arvion tilanteesta.

– Vaikea sanoa siitä Tunden (Wusu) tilanteesta. Suunnattomasti harmittaa, että tämän pelin tuomariratkaisut vaikuttavat kahteen seuraavaan peliin. Se minua ottaa päähän. Tottakai tilanteen mukaan yritetään tuomita. Toisaalta välillä tulee hyviä ja välillä huonoja tuomioita.

//