Suomen A-maajoukkueen ex-hyökkääjä Shefki Kuqi teki Oldhamin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Oldham pelaa Englannin Ykkösliigassa, mutta miksi ”Sheriffi” valitsi juuri Ykkösliigan joukkueen? Tiedossa kun on, että tarjouksia sateli myös joiltain Championship-joukkueilta.

– Muutama joukkue oli yhteydessä, mukaan lukien Championshipistä. Dickie oli syy, miksi tulin tänne. Tunnen hänet Blackburnin ajoilta. Hän on loistava kaveri ja tulemme hyvin toimeen keskenämme. Minulla oli muutama vaihtoehto, mutta valitsin managerin takia Laticsin. Pidän myös yhteyttä Big Joen (Royle) kanssa ja hän kertoi myös joukkueesta, Kuqi selvittää päätöstään.

– Puhuin myös puheenjohtajan (Simon Corney) kanssa ja olin vaikuttunut, miten joukkue haluaa mennä eteenpäin. Joukkue on nuori ja yritän auttaa heitä niin paljon kuin voin. En ole myöskään koskaan pelannut tällä tasolla, joten tämä tulee olemaan uusi kokemus ja haaste.

Dickiellä Kuqi tarkoittaa siis Oldhamin manageria, joka on Shefkin Blackburnin aikainen pelikaveri Paul Dickov.

//