HJK vei lauantaina Suomen Cupin voiton niukasti, mutta kuitenkin ansaitusti. HJK muuttui kesän aikana paljon, kun joukkueesta lähti pelaajia ulkomaille ja uusina miehinä tulivat joukkueeseen O’Brien Woodbine sekä Timi Lahti. Mestarivalmentaja Antti Muurinen säteili tyytyväisyyttä.

– Olen ensimmäistä kertaa tyytyväinen tämän ”uuden” joukkueen peliin. Sen jälkeen, kun neljä kaveria siirtyi ulkomaille, niin peli on ollut vähän hakevaa. Toki Obi ja Timi olivat pelikiellossa nyt. Tahtotila oli valtava ja olimme parempi joukkue. Ansaittiin voitto, Muurinen sanoo cupin sivuilla.

Erityiskiitoksen Muurinen antaa komean maalin tehneelle Jari Litmaselle.

– Hatunnosto tälle meidän kuninkaalle. Hän teki sen mitä tarvitsi. 1-0 maali oli hieno laukaus ja se olisi voinut olla voittomaali. Saimme sitten tosi tärkeän 2-0-maalin. Oli siinä sitten vielä tosi jännittävä loppuhuipennus.

//