MYPA palkkasi tukun uusia pelaajia

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

MYPA tiedottaa tehneensä kauden loppuun asti jatkuvan sopimuksen kolmen uuden pelaajan kanssa. Kaksi pelaajista tulee lainasopimuksella ja yksi siirtyy kokonaan MYPA:n kirjoille.

Tulijoista FC Viikinkien Hassan Sesay on päävalmentaja Toni Korkeakunnakselle tuttu pelaaja aiemmilta kausilta. 23-vuotias keskikenttämies on lainasopimuksella loppukauden MYPA:n mies. Lainaan tulee myös 24-vuotias brasilialainen keskikenttämies Tadeu Terra, jonka joukkue on FC New York Yhdysvalloissa.

Brasilialainen 27-vuotias hyökkääjä Vincinius Frasson siirtyy MYPA:n sopimuspelaajaksi, mutta Frassonin sopimus on saman mittainen kuin Sesaylla ja Terralla eli kuluvan kauden loppuun asti. Frasson on pelannut alkukauden FC Futurassa Porvoossa.

– Nämä pelaajat antavat Tokelle vaihtoehtoja ja tuovat joukkueeseen tuoreita jalkoja loppukaudeksi, urheilukehityspäällikkö Marco Manso sanoo.

– Me sovimme jo silloin, kun Frasson tuli meille, ettemme ole esteenä jos hänelle tulee mahdollisuus pelata korkeammalla sarjatasolla. Hän haluaa tulevaisuudessa pelata ammattilaisena. Nyt hänellä on kymmenen liigapelin ajan mahdollisuus antaa näyttöjä tasostaan, Futuran joukkueenjohtaja Markku Wörlin sanoo Uusimaa-lehdelle.

//

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!