VPS taistelee vielä sarjapaikastaan RoPS:n kanssa, joten tänään pelattava FC Inter -matsi on tärkeä. RoPS hiillostaa Vepsua yhdeksän pisteen päässä, kun jäljellä on seitsemän pelikierrosta.

VPS-valmentaja Petri Vuorinen ennakoi maalirikasta ottelua.

– Kyllähän Interin peleissä tulee aina paljon maaleja molempiin suuntiin. He haluavat hyökätä ja tehdä maaleja. Varmasti heidän hyökkäysintonsa on näkynyt myös päästettyjen maalien sarakkeessa, Vuorinen sanoo VPS:n verkkosivuilla.

Saksalais-kirgisialainen Edgar Bernhardt on Vepsun tehopörssin selkeä ykkösnimi. Kolme maalia ja seitsemän maalisyöttöä 23 ottelussa antanut keskikenttäpelaaja ei valittele väsymystä, vaikka onkin viime aikoina pelannut paljon.

– Inter lähtee aina hyökkäämään monen pelaajan voimin, ja se jättää kentälle tilaa. Jos me pystymme pelaamaan samalla tavalla kuin viimeksi, voimme yllättää heidät. Meidän täytyy puolustaa hyvin ja joko iskeä nopeasti vastahyökkäyksillä tai kenties hallita peliä itsekin.

//