Huuhkajien Moldova-matsin kohutuin pelaaja oli varmasti FC Schalke 04:n tuore sopimuspelaaja Teemu Pukki. Nuorukainen ei päässyt vielä tällä kertaa avaukseen, mutta oli vaihdosta tullessaan todella pirteä. Ainoastaan maali jäi puuttumaan.

– Yritin tänään tehdä maalin, mutta en onnistunut siinä. Totta kai hyökkääjä haluaa aina tehdä maalin. Kyllä oli kova halu tehdä se, Pukki summasi YLE:lle.

Pukki koki onnistuneensa hyvin, vaikka joutuikin operoimaan hieman vieraalla pelipaikalla. Pukki osaa monipuolisena pelaajana myös laitapelaamisen ja oikeaoppisen sisään kaventamisen, jolla maaliruisku aiheutti jatkuvan uhan Moldovan puolustukselle.

– En ole yleensä sillä paikalla pelannut, mutta kyllä sekin paikka hoituu. Ihan hyvin mielestäni onnistuin. Kyllä siihenkin paikkaan tottuu. Pelasimme kokonaisvaltaisesti aika vahvasti. Hyökkäsimme hyvin ja puolustimme hyvin. Emme päästäneet vastustajat oikeastaan kuin yhteen paikkaan.

//