Suomen A-maajoukkueen tulevaisuuden toivoihin laskettu Riku Riski debytoi komeasti Ruotsin Allsvenskanissa, vaikka Riskin uusi seurajoukkue Örebro hävisi 1-2 AIK:lle.

Riski oli ottelun ehdoton hahmo ja ex-TPS:n pelaaja värkkäsi komealla ylänurkkalaukauksella Örebron johtoon. Ilo ei kuitenkaan kestänyt loppuun asti, sillä AIK tuli takaa ohi.

Canal + -asiantuntija ja ex-Örebro-pelaaja Pelle Blohm näki myös, että Örebro saa Riskistä vielä paljon iloa jatkossa. Keskikentällä laajalla säteellä liikkunut Riski oli alituinen uhka AIK:n puolustukselle. Muista suomalaisista Sixten Boström peluutti Tommy Wirtasta ja Fredrik Nordbackia, jotka tulivat vaihdosta kentälle.

– Riski on mielenkiintoinen pelaaja ja antoi todella hyvän ensivaikutelman. Alejandro Bedoyan lähdön jälkeen ajateltiin, että suurin osa Örebron hyökkäyspelistä katosi hänen mukanaan, mutta Riski osoitti että hänellä on kaikki mahdollisuudet korvata Bedoya, Blohm kehui suomalaista Canal + -lähetyksessä.

Katso Riskin komea maali tästä linkistä.

//