Ilta-Sanomien mukaan Italiasta TPS-paitaan palannut Roope Riski oli myös HJK:n hankintalistalla. Riski oli kuitenkin lojaali turkulaisseuralle, jolle hän kokee olevan paljosta velkaa. Itse asiassa TPS:n ansiota oli se, että Riski ylipäätään sai kontrahdin Cesenan kanssa.

– Olen TPS:lla sen velkaa ja minun tarvitsee tehdä heille palveluksia. Sitä kautta pääsin kuitenkin maailmalle ja he ovat opettaneet minua paljon. Sen takia en halunnut mennä sinne (HJK:hon). En ole ikinä juossut mitaleiden ja rahan perässä mihinkään. Minulle tärkeämpää on päästä sinne, missä tykkään olla ja viihdyn. Se tuli tällä kertaa muun edelle, Riski sanoi IS-TV:lle.

Riski siirtyi viime kauden jälkeen Italian pääsarjaseura AC Cesenan vahvuuteen ja hän debytoikin Serie A:ssä keväällä roomalaista SS Laziota vastaan. Serie A:ssa sarjapaikan säilyttänyt Cesena on panostanut alkavalla kaudella kokemukseen ja Riskille ei ollut välttämättä tiedossa tarpeeksi vastuuta. Riski siirtyi loppukauden kattavalla lainasopimuksella takaisin TPS:n riveihin ja saa tarvitsemaansa peliaikaa ja vastuuta.

//