Helsingin Jalkapalloklubista saksalaisseura FC Schalkeen siirtynyt hyökkääjä Teemu Pukki luonnehtii SuomiFutis.com-sivuston haastattelussa, millaisia eroja hän on lyhyen Saksassa oleskelun aika ehtinyt huomata Espanjaan nähden. Pukki vietti ennen HJK-kautta aikaa Sevillan organisaatiossa.

– Täällä Gelsenkirchenissä mennään aina treeneissä kovaa, ainakin sen vähän perusteella, mitä olen harjoituksissa mukana ollut. Espanjassa meillä oli rennommat treenit, Pukki kertoo.

Eroa maiden välillä löytyy myös pelikentän ulkopuolella.

– Täällä vallitsee saksalainen kulttuuri. Asiat hoituvat heti: puhelin, auto, asunto – ei niitä tarvinnut kauaa odottaa. Asunnon siis saan varmaan jo ensi viikolla, puhelin ja auto ovat jo käytössäni. Espanjassa asuin ensimmäiset kahdeksan viikkoa hotellissa. Espanjassa menee kaikessa aikaa.

Julkaisemme lauantain aikana Pukin erikoishaastattelun kokonaisuudessaan.

//