Vaasan Palloseura vahvistui siirtoikkunan loppumetreillä peräti neljällä uudella pelaajalla. Tulopuolella ovat jo testattavina olleet jamaikalaishyökkääjä Steven Morrissey sekä Fulhamin akatemiaryhmän Richie Barroilhet. Näiden lisäksi Vepsuun saapuvat myös 24-vuotias italialais-amerikkalainen laitapuolustaja Giuseppe Funicello sekä Närpes Kraftin kasvatti Kevin Peth.

Morrissey, Barroilhet ja Peth ovat Vepsussa loppukauden lainalla. Pethin kanssa on puolestaan tehty kahden kuukauden mittainen sopimus. Päävalmentaja Petri Vuorinen kertoo nelikon sekä vahvistavan raitaa loppukaudesta että pelaavan tulevista kausista joukkueessa.

– Me näemmäe sen, mikä näiden pelaajien taso on tulevaisuutta ajatellen, mutta haluamme myös saada loppukaudesta hyvän tuloksen. On hyvä merkki pelaajien, seuran ja kannattajien suuntaan, että tänne tulee pelaajia tällä hetkellä, Vuorinen sanoo VPS:n kotisivuilla.