HJK:hon Vaasasta kesken liigakauden siirtynyt puolustaja O’Brian Woodbine debytoi uudessa seurassaan maanantaina Kuopion Palloseuraa vastaan. Woodbine pelaa loppukauden vuokralla Klubissa ja ensiesiintyminen sujui erinomaisesti. Mies oli lähellä jopa maalata ottelun loppuhetkillä.

– Olen tietysti todella iloinen ensimmäisestä pelistä HJK:n paidassa. Pelaaminen tuntui hyvältä, vaikka olen ollut joukkueen mukana vasta viikon verran. Taktisesti peli on vielä ehkä vähän hakusessa samoin joukkuetovereiden liikkuminen, mutta muilta osin peli sujui hyvin, Woodbine kuvailee debyyttiä HJK:n verkkosivuilla.

Jamaikalaispuolustajan mielessä siintää mestaruus, mutta tavoitteena on samalla vakiinnuttaa paikka ensi kauden pelaavassa kokoonpanossa.

– Mestaruus on tietenkin tärkein juttu, mutta henkilökohtaisesti yritän saada mahdollisimman paljon peliaikaa sekä taistella paikasta joukkueessa myös ensi kaudeksi.

//