Veikkausliigan paras maalintekijä on FC Interin Timo Furuholm, joka tähyää mitä suurimmalla todennäköisyydellä ulkomaille.

SuomiFutis.com-sivusto haastatteli Furuholmia ja otti selvää miehen tilanteesta.

Olet tällä kaudella tehnyt jo 21 maalia liigassa. Onko vauhtiin ollut muita syitä kun edellisvuosia parempi tilanne terveyden puolesta?

No se on varmaan syy numero yksi, on pysynyt hyvässä kunnossa, mutta sitten toisaalta myös sekin on ollut tärkeää, että on ollut hyviä, luovia ja taitavia jätkiä ympärillä, joiden kanssa on ollut helppo pelata.

Kerroit tässä aiemmin tällä viikolla, että kyselyitä on tullut ulkomailta. Mihin liigaan uskot siirtyväsi?

Tässä on tätä tänäänkin vähän vatvottu ja kyselyitä tulee joka suunnasta. Nyt ollaan lähempänä sopimusta, mutta kyllä tässä matkaa vielä on.

//
Minkälaista roolia seurat ovat lupailleet?

Kyllä ne kaikki hakee sellasta boksi-maalintekijää, tuskin puolustamaankaan haetaan. Peliajan suhteen vielä ei tässä keskustella, se tulee kysymykseen sitten lähempänä.

Milloin siirto tulee tapahtumaan? Tapahtuuko siirto heti seuraavan ikkunan aikana?

No siis mulla loppuu nyt sopimus Interin kanssa, eli kyllä siihen tässä pyritään.

Suomi pelasi tasan Unkarin kanssa. Miten arvioisit Suomen peliä?

Riippuu mihin sitä vertaa. Ihmisillä oli varmasti hyvä tunne Ruotsi-pelin jälkeen ja varmasti vähän kritiikkiä on tullut, mutta Unkarilla on hyviä pelejä ollut tässä ja se on vaikea vastustaja. Itse sain siinä tilaisuuden, jonka olisin saanut käyttää, mutta ei se sikahuonosti mennyt.

//