Tommi Haanpää jatkaa Jaron riveissä myös ensi kaudella.

Haanpää on tahkonut tällä kaudella 25 liigamatsia, joissa hän on viimeistellyt kolme maalia – liigauraan mahtuu 34 matsia ja neljä osumaa. Mies on tyytyväinen jatkosopimukseen.

– Fiilikset on kyllä katossa. Helpottaa tietysti jonkin verran että kaikki on tiedossa hyvissä ajoin. Olen viihtynyt täällä ja tuntuu että olen kehittynyt pelaajana. Pitäisi saada vielä enemmän onnistumisia aikaan, sillä maaleja hyökkääjältä kaivataan, Haanpää sanoo Jaron verkkosivuilla.

– Uskon että minulla on täällä mahdollisuus isoon rooliin ensi kaudella. Lisäksi täällä on todella hyvä valmentaja, joka auttaa minua kehittymään pelaajana edelleen. On myös tärkeää että tutun valmentajan alaisuudessa tiedän mitä hän minulta odottaa ja miten hän haluaa minun pelaavan.

//