Vaasan Palloseura otti sarjapaikkansa kannalta elintärkeän voiton lyötyään sunnuntaina Jyväskylässä JJK:n 2-1. Tauolla VPS oli johtanut Riku Heinin maalilla 1-0 ja Mikko Mannisen tasoituksen jälkeen Steven Morrisey teki voittomaalin. Kolmesta ottelustaan VPS tarvitsee enää kaksi pistettä sarjapaikkansa säilyttämiseen, kun JJK vastaavasti koki pahan tappion mitali- ja eurohaaveidensa kannalta.

RoPS voitti Rovaniemellä TPS:n 3-1 Mika Lahtisen tehtyä kaksi maalia. VPS:n voitto latisti kuitenkin rovaniemeläisten tunnelmia ja RoPS:n putoaminen näyttää nyt entistä todennäköisemmältä. TPS:n mitalihaaveet kokivat pahan kolauksen.

Pääkaupunkiseudun paikallistaistossa Espoossa Honka ja HJK pelasivat 1-1 -tasapelin. Dudu maalasi Hongan 22. minuutilla johtoon, mutta Akseli Pelvas tasoitti toisella puoliajalla 1-1:een Alexander Ringin upeasta syötöstä. Honka nousi tasapelinsä myötä sarjataulukon kolmospaikalle ja elättelee toiveita vielä hopeastakin.

HJK on jo varmistanut Suomen mestaruuden.