Vaasan Palloseuran kippari Tero Koskela ei jatka seurassa tämän kauden jälkeen.

Koskelan sopimusta ei uusita.

– Seuralla on varmaankin jo jatkajat tiedossa, ja uuden valmentajan johdosta on uudet sävelet. Minulla ei varmaankaan ole minkäänlaista jatkoa seurassa. Jos rehellisiä ollaan, niin tuli suora puhelu ja suoraan kysymykseen suora vastaus, että minulle ei ole organisaatiossa enää käyttöä, Koskela sanoo Pohjalaiselle.

Koskela vaikuttaa olevan jopa näreissään, sillä miehen kokemukselle ei näyttänyt olevan mitään käyttöä Vepsulle. Koskela olisi halunnut jatkaa seurassa ja jalkapallon parissa.

– Jos ajatellaan kokemustani ja sitä mitä olisin tarjonnut VPS:lle, niin lähes 250 liigaottelua ja ulkomailla vajaa sata, yksi Suomen mestaruus, kolme hopeaa, yksi pronssi, Suomen cupin voitto. Olisin luullut, että VPS:llä olisi ollut käyttöä. Sitä on kuitenkaan turha enää jossitella, koska seura on nähtävästi päätöksensä tehnyt, Koskela pauhaa.

//