FC Inter nappasi liigan kakkossijan tänä vuonna jännittävien vaiheiden jälkeen.

SuomiFutis.com-sivusto haastatteli Interin puheenjohtaja Stefan Håkansia, joka kertoi seuran tavoitteista ja sopimusasioista.

Inter otti hienosti hopeaa ja HJK vei jälleen kerran mestaruuden. Oletko tyytyväinen seuran sijoitukseen?

Tällä kertaa olen.

Kelpaako ensi kaudella mikään muu kuin mestaruus?

No (naurua) kelpaa muukin, mutta mitaleille halutaan ja mielellään mestaruutta haetaan, jos vaan on mahdollista. Tällä kaudella oli pieni suvantovaihe, kun HJK karkasi omille teilleen ja ehkä siinä vähän motivaatio kärsi. Mutta oli se hyvä varmasti katsojien kannalta, että jännitys sarjassa kesti loppuun asti.

Onko Irakli Sirbiladze tulossa Interiin ensi kaudeksi?

Kyllä. Sopimus on jo tehty.

//
Onko Timo Furuholmin tuleva seura jo tiedossa?

Ei varmaankaan ole. Viimeksi perjantaina näin, eikä hän silloin vielä tiennyt. Mutta Furuholm kertoi, että sää Suomessa ei ole kovin kiva ja haluaisi siksi lähteä (naurua). Olen tuosta samaa mieltä Timon kanssa, kun ikkunasta ulos katson.

Entäpä sitten Mika Ojala, harjoitteleeko hän yhä Interin kanssa?

Harjoittelee toki. Ei minun tietääkseni mikään agentti tai seura ole konkreettisesti ottanut yhteyttä. Hänellähän on sitä paitsi yhä voimassa oleva sopimus meidän kanssamme.

Onko joukkueeseen yleisesti ottaen tulossa isoja muutoksia?

Muutama lähtee ja tosiaan Sirbiladze tulee. Me julkaistaan pikkuhiljaa tässä tietoa joukkueesta. Nyt ollaan lomailtu ja juhlittu ja tänään taitavat aloittaa kuntotreenillä harjoittelun. Päävalmentaja tuli tänään takaisin Suomeen lomalta.

//