FC Haka on nimennyt seuran uudeksi toimitusjohtajaksi Olli Paasion, 59. Paasio on pitkän linjan hakalainen, joka on toiminut jo vuosikymmenten ajan lukuisissa eri tehtävissä seurassa. Kuluvan vuoden ajan hän on työskennellyt FC Haka Oy:n varatoimitusjohtajana.

Paasio seuraa toimitusjohtajan tehtävässä Olli Huttusta, joka siirtyi takaisin valmennuspuolelle Vepsun päävalmentajaksi. FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtajan Heikki Sormusen mukaan Paasion valintaa ei tarvinnut pitkään miettiä.

– Tässä vaiheessa tarvitsimme sellaisen henkilön, joka tuntee seuran tilanteen hyvin ja turvaa jatkuvuuden. Paasio, jos kuka, on sellainen, Sormunen naulaa Hakan verkkosivuilla.

”Pelaajaneuvottelut päävalmentaja Sami Ristilän vastuulla”

Paasion toimenkuva on pitkälti markkinoinnillinen.

– Pelaajaneuvottelut ovat päävalmentaja Sami Ristilän vastuulla. Erillistä urheilutoimenjohtajaa emme tässä vaiheessa tarvitse, Sormunen huomauttaa.

Paasio hakee jatkuvuutta Hakan toimintaan.

– Joukkueessa on erinomainen henki ja se osoitti potentiaalinsa tällä kaudella. On hyvä muistaa, että liigakokemusta sai peräti seitsemän vuonna 1993 syntynyttä pelaajaa. Meidän taustajoukkojen tärkein tehtävä on nyt turvata jatkuvuus pääsarjatason peleihin Valkeakoskella, Paasio sanoo.

//